9H Temperat Pahar Ecran LCD de Protector de Sticlă Adevărat Scut de Film Pentru Nikon 1 J5 Accesorii aparat de Fotografiat

9H Temperat Pahar Ecran LCD de Protector de Sticlă Adevărat Scut de Film Pentru Nikon 1 J5 Accesorii aparat de Fotografiat

RON 32.00
RON 39.96
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate

Călită de Sticlă (Material de Sticlă) Real Sticla Realizate cu sticlă transparentă care a fost supus de specialitate temperat sticlă de tratament, cu o industrie de lider duritate de 9 H, doar mai jos de diamant cu o duritate de 10 H. Oferă o definiție foarte mare claritate. Margine rotunjite 2.5 D margine rotunjită conceput pentru a oferi netedă și goală a ecranului de experiență, precum și îmbunătățirea cip-rezistență. Acoperire Oleophobic Previne excesivă amprente și pete de ulei, și de a face film ușor de curățat. Silicon Bubble-free Adeziv Aderă la ecranul aparatului foto fără goluri sau bule, lăsând atingere sensibilitate neafectat. Anti-shatter Film Făcut pentru a proteja și aparatul de Fotografiat - dacă se rupe, sticla se sparge în bucăți mici care se lipesc împreună, făcându-l mai sigur pentru utilizatori. Ghid de instalare : Pasul 1 vă Rugăm să selectați un loc ferit de praf. Pasul 2 Utilizați șervețele curate ecranul e praf sau corpuri străine. Pasul 3 Lacrimal inferior film protector, ușor atașat de aliniere telefon oglindă, jos, stânga, dreapta frontieră. Pasul 4 Eliminarea stratul superior de protecție de film. Pasul 5 Aliniat atașat poziția din nou, apoi un pic mai greu la patru frontieră. Vă rugăm să nu apăsați partea centrală a camerei. Cantitate : 1* Sticla Capac Ecran Protector 1* instalare tool Camera este doar pentru demonstrație și NU este inclus pentru vânzare.
TRANSPORT
Am expediat în două întreprinderi zi.
Statele unite ale americii pachetele vor fi expediate prin e Packet First Class Mail, iar noi oferim gratuit și poate fi urmărită de transport maritim pentru cele mai NOI comenzi afară de unele mici elemente de valoare.
Alte internațională pachetele vor fi expediate prin China Post de Prima Clasa Poșta Internațională. Cele mai pachetului vor fi urmărite, dar unele vor fi urmărite atunci când pachetele sunt în China, dar nu de urmărire informații pot fi furnizate odată ce elementele plece din China.
Cele mai multe pachete vor fi livrate în 2 săptămâni, dar poate dura la fel de mult ca 6 săptămâni pentru internatinoal pachete pentru a fi livrate. Deoarece compania de asigurări ne cere să așteptăm 50 de zile înainte putem raporta un pachet de pierdere, avem nevoie de cumpărătorii noștri să aștepte același număr de zile.
Vă rugăm să vedeți mai multe detalii în secțiunea top pentru taxele de transport.
FEEDBACK-ul
Am putea aprecia o de 5 stele de rating și feedback-ul pozitiv promite același lucru în schimb! Ar trebui să simți că produsele nu merită un rating de 5 stele în una sau mai multe categorii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negative (1,2 sau 3 stele) feedback-ul. Vom face toate eforturile pentru a asigura 100% satisfiction.
EN-GROS DE POLITICĂ
Dacă sunteți în căutarea pentru o cumpărare în vrac,putem oferi ridicata pret pentru tine.Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat.

Despre produs

Pachet:
Da
Numărul De Model:
pentru Nikon 1 J5
Nume De Brand:
ickoy
Dimensiune:
for Nikon 1 J5
Utilizarea:
Camera

Alegerea clientului