emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
YJZT 10.7X10CM ASISTENTA Inima Iubitoare de Vinil Masina Decalcomanii Autocolant Negru/Argintiu S8-0131

YJZT 10.7X10CM ASISTENTA Inima Iubitoare de Vinil Masina Decalcomanii Autocolant Negru/Argintiu S8-0131

RON 5.00
RON 7.84
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


YJZT 10.7 X10 CM ASISTENTA Inima Iubitoare de Vinil Masina Decalcomanii Autocolant Negru/Argintiu S8-0131 Acest produs este compus din trei părți.Stratul superior este un mod transparent filmul de transfer, stratul de mijloc este corpul principal, partea de jos este partea de jos filmul. Pasta de Instrumente : Stofa, Racleta sau Card de Credit. Pasta Pas :
1.Va caroserie curat, și să păstreze mașina corpul uscat.
2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lipi poziția și încet paste, paste, în același timp, va rugam sa folositi instrumentele de autocolant decopertarea plat, Până la film au fost dărâmate.
3.Apoi lipiți după repetate decopertarea și apăsând, apoi rupe încet film transparent.
4.Apăsați filmului lacrimal după autocolant, Până plat,nu lasa masina autocolante și nici o separare fizică sau proeminențe.
5.În caz de condiții, poate încălzire moderată, pentru a se asigura că eticheta poate fi mai bine și mai ferm blocat în mașină corpului.
Notă :
Vă rugăm să se spele masina in 2-3 zile, vă mulțumesc! Transport : Nu mai mult de $ 5 de livrare de logistica este Yan Wen .4 PX pachet economic (de urmărire nu este disponibil.) Mai mult de 5 dolari pot alege China Post pachet înregistrat (de urmărire disponibile). General de sosire timp de 15-60 de zile Garanție : 1.100% garanții nou bun, cu stare bună . 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos. 3. A reveni și de a schimba este disponibil acum. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe. 4.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul : ) Despre Noi : 1.Ne vom concentra pe autocolante auto. Pentru că, așa profesionale

Despre produs

Tip De Element:
Autocolante
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Nume De Brand:
YJZT
categorie:
Autocolante
Tip De Autocolant:
Caroserie
Autocolant De Plasament:
fereastra
Articol Diametru:
0cm
Model:
Număr / Literă
Tip:
Adeziv Sticker
Numele Modelului:
S8-0131
design:
Desene animate
Lățime Produs:
10.7cm
Înălțime Element:
10cm
is_customized:
Yes
Element De Lungime:
0cm
Tip De Material:
Vinil
culoare:
negru/argintiu
Autocolant:
autocolant auto

Alegerea clientului