emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
De înaltă calitate din lemn de testare tub rack 6,8,10,12 găuri tub de testare stand free shiping Deschidere 21mm

De înaltă calitate din lemn de testare tub rack 6,8,10,12 găuri tub de testare stand free shiping Deschidere 21mm

RON 33.00
RON 36.40
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


De înaltă calitate din lemn de testare tub rack 6,8,10,12 găuri tub de testare stand free shiping
Diafragma 21mmVă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă aveți nevoie de cantități mari sau alte dimensiuni!
Suntem sinceri și de încredere vânzător.Toate imaginile sunt reale produse .Te rog doar licita cu incredere!
Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Rezervor de tine!
Transport Termenii :
Va vom Trimite Comanda în Termen de 2 zile După ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport, Am Dori să Introducă Detaliile Aici :
(1). Transport Gratuit China Post Air Mail. Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim, Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda.
(2). E-pachetul este Numai Pentru NOI Clienți, Este Nevoie de aproximativ 12 Days Să Sosească .
(3). China Post Air Mail este de A Trimite cele Mai multe dintre Țări, Este Nevoie de aproximativ 30 zile Pentru a Ajunge.
(4). Dacă Alegeți EMS/DHL/UPS de Transport maritim, Este Nevoie de 5-8 Days Să Sosească. Pentru Produsul Care Include Baterie, Vă Sugerăm să Aleg EMS Shipping. DHL și UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine.
(5) în Calitate De Cumpărător Din Brazilia, Dacă Alegeți EMS/DHL/UPS de Transport maritim, vă Rugăm să Contactați Cu NOI, Înainte de Expediere Și să Ne Oferi Numărul Dumneavoastră de Impozit, în caz Contrar, Nu Putem Trimite Cu Livrare rapida. Multumesc
Client-Ul Creatininei :
Vom Scrie O Valoare mai mica Pe Colet pentru a Evita Producerea Tarife. Fiecare Țară Are Diferite Tarife Politică, Îmi Pare Rău Că Nu Suntem Responsabili Pentru Client Clearance-Ul. Va Rugam Sa Observati Acest Lucru!
Dacă Doriți să ne Scrieți Detaliile Produsului pe Pachet, după cum Doriți, vă Rugăm să Trimiteți un Mesaj la noi, În Prima Dată Când efectuați Comanda.
După-Vânzare De Servicii :
Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Servicii post-vânzare Bună Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil.
Feedback-ul :
Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi. Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare. Multumesc!!!

Despre produs

Capacitate:
6 găuri, 8 gauri, 10 gauri, 12 gauri
Clasificarea:
Balon
Nume De Brand:
BINFUL

Alegerea clientului