emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
SNASAN 4pieces/set Colier pandantiv Mucegai Silicon, Rășină de Silicon Mucegai manual DIY Bijuterii rășină epoxidică matrite

SNASAN 4pieces/set Colier pandantiv Mucegai Silicon, Rășină de Silicon Mucegai manual DIY Bijuterii rășină epoxidică matrite

RON 14.00
RON 15.20
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate

100% brand nou, de calitate Alimentară Epoxidice Silicon Material : Silicon Culoare : alb transparent Dimensiune : Ca imagine arată Non-stick , ușor de separat, curat, eco-friendly,emisii reduse de carbon, pot fi reciclate simplu și util, Supererogatory,naturale antibackerial,de Înaltă rezistență moliciune,rezistente la coroziune și Adaptabilitatea Nu este ușor de a deteriora,Nu crack,Rezistenta la temperaturi extreme,-40°C-230°C(-40°F-446°F) de siguranță,Non-toxice, Fara miros , Încălzit uniform Bijuterii Efectuarea Pașii de mai jos : Frotiu agent de demulare pe bază de silicon mucegai Lovit epoxidice de apă fiartă,dar nu se poate atinge de apa. Se amestecă epoxidice adecvate în raport Amestec de toner în epoxidică se Toarnă epoxidice în mucegai Așteptați până epoxidice vindecarea După uscat , dacă există un loc unde nu sunt netede,puteți utiliza șmirghel sau alte instrumente care să le pare mai frumos.
Livrare
Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră. Vă rugăm să căzut liber să ne contactați. vom rezolva problema pentru tine.
Dacă ai ales ca E conomic aer mial, va dura mai mult timp pentru a emis pentru tine , vă rugăm să așteptați cu răbdare .
Plata
Vom accepta Escrow (vă Rugăm să ne contactați dacă doriți alt mod)
Vă rugăm Plata în termen de 48 de ore de la loc comanda,mai devreme vom plăti, cu atât avem mai puțin timp pentru a aranja mărfurile.

Despre produs

Numărul De Model:
Mucegai silicon colier pandantiv
Articol Diametru:
0.9cm
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip:
Matrite
Material:
Silicon
Caracteristicile Produsului:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Înălțime Element:
4.5cm
Articol Greutate:
approx 6.5grams
Tip De Element:
Bijuterii Instrumente Și Echipamente

Alegerea clientului