emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
cap de Arte Meserii de vânzare Directă de artizanat naturale iac Tibetan craniu de vacă foarte lustruit corn craniu ornament

cap de Arte Meserii de vânzare Directă de artizanat naturale iac Tibetan craniu de vacă foarte lustruit corn craniu ornament

RON 502.00
RON 984.00
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


O varietate de stoc, fizică opțional Iac Craniul simbolizează noroc și bogăție, precum și spiritul de justiție și perseverență. Acesta nu este doar de a aduce urări de bine și de respectul pentru natură, recupera original simplitate de spirit. Acest meșteșug Shejia craniu de vacă. Se adoptă procesul de peeling, cules de carne, uscare și sterilizare . Cu puternice caracteristici etnice, este un foarte bun decor acasă, și nu numai are efect decorativ, mai poate evita un dezastru caracteristici, este favoritul tuturor decoratiuni interioare si cadouri.
Iac Craniu fluxul de prelucrare : Curat, imbibat cu peroxid de hidrogen (1 zile), și apoi în cele din urmă să se usuce formol înmuiate și apoi sigiliu, OK
În apa de fierbere a vinului fiert, scoateți mușchiul atașat, sape ochi și creier;
Se înmoaie în benzină; degresarea. Aceasta este cheia pentru conservarea pe termen lung, în cazul în care uleiul nu poate fi în os va curăța, mucegai negru după. Dacă nu este suficient de mare, navă, se poate pune în mai multe straturi de oi într-o pungă de plastic, cravată punga în benzină. Focuri de artificii ar trebui să fie strict interzisă, și acestea trebuie să fie făcut în aer liber!!!
Benzina de degresare timp depinde de cantitatea de ulei în craniu, de obicei, durează o săptămână. Între timp, se toarnă mai multe ori vechi soluție pentru a dizolva grăsimea și se adaugă unele noi de gaze;
După degresare, craniul poate fi albite cu clor sau peroxid de hidrogen și înmuiate până când acesta este de culoare albă;
Pune craniul în soarele fierbinte pentru câteva zile, până când pata este complet uscat;
Ceara craniul suprafață. În cursul tratamentului, nu este nevoie să acorde o atenție la starea de la care se încadrează de os foaie. Lipici pot fi respectate după toate lucrările sunt finalizate;
Alcool, fenol lichid saturat antiseptic pot unge rădăcini și cavitatea craniană coarne.
Tau, oi os meserii, este folosit, unic platou mufloni craniu, după prelucrare, pentru carne, arome, alb craniu cu două coarne, strălucitor, nici miros, nici insecte, cu puternice caracteristici etnice, este un foarte bun Acasă Mobilier decoratiuni, pot da aducă acasă mulți Occidentali Mândrie și neîngrădit, este, de asemenea, un cadou bun oh!!!
1. toate produsele din acest magazin sunt luate în natură. Din cauza luminii relație, este dificil să se evite ușoară diferența dintre imagine și obiect de culoare. Te rog, iartă-mă!
2., magazin concomitent ca o entitate, astfel încât cumpărătorii înainte de a întreba dacă serviciul clienți mărfuri. Dacă cumpărătorul nu cere customer service, copilul fotografiat în afară de statutul de stoc, cumpărătorii pot alege să aplice pentru o restituire sau cere clientului servicii de ora de sosire. Ne vom ocupa cu cumpărătorul dorește.
3., vom încerca noastre cele mai bune pentru ecran de bunuri și de ambalare, astfel încât să se evite cumpărătorului lucruri nefericite. Cu toate acestea, în curs de transport, încă mai există o foarte mică probabilitate de deteriorare a bunurilor. Deci, atunci când primiți expres, nu se grăbesc să semneze. Vă rugăm să verificați că ambalare este în stare bună și de a confirma primirea dacă este corect. Cumpărătorii au primit bunuri probleme, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, servicii pentru clienți la prima dată pentru toată discreția. Lasa cumparatori cumpara la usurinta, cu usurinta.
4., șapte zile nici un motiv să se întoarcă. Notă de rentabilitate (oficial Taobao șapte zile nici un motiv să se întoarcă) :
(1) limita de timp pentru returnare va fi numărate în termen de șapte zile de la data la care cumpărătorul semne de bunuri.
(2) mărfurile returnate nu trebuie să fie deteriorate, fără a afecta doi vânzarea mărfurilor.
(3) calitatea de marfă de la magazin tot, non probleme de calitate a mărfii de către toți cumpărătorii.
5. după finalizarea tranzacției, te rog, pentru serviciul nostru, vă rugăm să faceți o evaluare! Cumpărătorii au orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, client service va fi în prima dată pentru tine de a face cu.
Poștale notă :
1. acest magazin nu livram compania expres să default, Yuantong express. Antet greutatea este de 1 KG, la mai puțin de 1 KG, calculat de 1 KG. Heilongjiang, Jilin, Hainan și Guangxi a avut loc un total de 14 de yuani, cu o creștere suplimentară de 10 de yuani. Xinjiang, Inner Mongolia și Tibet avut primele 18 de yuani, și a continuat valoare a fost de 18 de yuani. Alte domenii, primele 10 de yuani, a continuat să se cântăresc 10 de yuani, primul grele 15-20 de yuani continuat în zone îndepărtate.
2., flexibil la loc, va ajuta în mod automat noi de a transfera la alte express. Dacă aveți cerințe speciale (expres sau schimba firma de curierat, cum ar fi Shen Tong, SF express), vă rugăm să contactați serviciul clienți, de transport de marfă conta.
3. ora de sosire, cele mai multe părți ale țării aproximativ 4 zile de sosire, la distanță de zonele de aproximativ 5 zile.

Despre produs

Tema:
TV & Film Caracter
Material:
Material Organic
Stil:
Noi Clasică/Post-modern
Nume De Brand:
HUARONGKANGYOU

Alegerea clientului