emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
cap de Arte Meserii naturale Pure iac corn ornamente de studiu camera de zi, birou accesorii pentru decor Acasă Mobilier real horn horn

cap de Arte Meserii naturale Pure iac corn ornamente de studiu camera de zi, birou accesorii pentru decor Acasă Mobilier real horn horn

RON 306.00
RON 600.00
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


[introducerea de produse] :
Nume produs Pur natural corn : ornamente artizanale lucrate Manual.
Proces produs și material : iac corn, mână de tăiere, șlefuire, lustruire, despicare. Fiecare este utilizarea de vârstă platou vite, vite corn textura clar, unghiul este ferm și ușor de purtat.
Fotografiere în natură! Telefon mobil de fotografiere, într-un fel mai atractiv! Implicit păr Noire, nevoie galben unghi vă rugăm să rețineți sau să contactați serviciul clienți!!
Această reducere este mâna tăiată, șlefuită și lustruită. Acesta este un corn de ornament. Dacă familia living, studiu, decor, decor Birou, Sau da, (cadouri de afaceri), nu numai frumos și norocos rău. Este ideal vite corn de decor!!
1. toate produsele din acest magazin sunt luate în natură. Din cauza luminii relație, este dificil să se evite ușoară diferența dintre imagine și obiect de culoare. Te rog, iartă-mă!
2., magazin concomitent ca o entitate, astfel încât cumpărătorii înainte de a întreba dacă serviciul clienți mărfuri. Dacă cumpărătorul nu cere customer service, copilul fotografiat în afară de statutul de stoc, cumpărătorii pot alege să aplice pentru o restituire sau cere clientului servicii de ora de sosire. Ne vom ocupa cu cumpărătorul dorește.
3., vom încerca noastre cele mai bune pentru ecran de bunuri și de ambalare, astfel încât să se evite cumpărătorului lucruri nefericite. Cu toate acestea, în curs de transport, încă mai există o foarte mică probabilitate de deteriorare a bunurilor. Deci, atunci când primiți expres, nu se grăbesc să semneze. Vă rugăm să verificați că ambalare este în stare bună și de a confirma primirea dacă este corect. Cumpărătorii au primit bunuri probleme, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, servicii pentru clienți la prima dată pentru toată discreția. Lasa cumparatori cumpara la usurinta, cu usurinta.
4., șapte zile nici un motiv să se întoarcă. Notă de rentabilitate (oficial Taobao șapte zile nici un motiv să se întoarcă) :
(1) limita de timp pentru returnare va fi numărate în termen de șapte zile de la data la care cumpărătorul semne de bunuri.
(2) mărfurile returnate nu trebuie să fie deteriorate, fără a afecta doi vânzarea mărfurilor.
(3) calitatea de marfă de la magazin tot, non probleme de calitate a mărfii de către toți cumpărătorii.
5 Noastra default compania expres rima. Antet greutatea este de 1 KG, la mai puțin de 1 KG, calculat de 1 KG. Heilongjiang, Jilin, Hainan, Guangxi, prima greutate de 12 de yuani, a adăugat în greutate de 10 de yuani. Alte domenii, primele 10 de yuani, a continuat să se cântăresc 10 de yuani, primul grele 15-20 de yuani continuat în zone îndepărtate.
2. rima, Yuantong nu poate ajunge la locul, va ajuta în mod automat noi de a transfera la alte express. Dacă aveți cerințe speciale (expres sau schimba firma de curierat, cum ar fi Shen Tong, SF express), vă rugăm să contactați serviciul clienți, de transport de marfă conta.
3. ora de sosire, cele mai multe părți ale țării aproximativ 3 zile de sosire, la distanță de zonele de aproximativ 5 zile. Perioadă specială (cum ar fi înainte de anul nou), companii de curierat, pentru că o mulțime de obiecte, de primire și de livrare poate fi amânată timp de 1-2 zile. Te rog să mă ierți.
4., niciodată nu vom face nici o diferență în ratele poștale, în funcție de situația reală și greutatea produsului

Despre produs

Tema:
TV & Film Caracter
Material:
Material Organic
Stil:
Noi Clasică/Post-modern
Nume De Brand:
HUARONGKANGYOU

Alegerea clientului