emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
100BUC/2-Gauri de pasăre butonul/Eco-Friendly/lovelly și drăguț/cadouri pentru copii

100BUC/2-Gauri de pasăre butonul/Eco-Friendly/lovelly și drăguț/cadouri pentru copii

RON 27.96
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Detalii Produs
Numele : 2-Gauri de pasăre buton
Material :
Lemn
Dimensiune : 28*19mm
Culoare :
Ca Imagine
Cantitate :
Veți obține 100buc de acest produs la pretul de lista
Partea I Nr.
B002
Transport
Toate produsele sunt în stoc și va fi trimis la tine în termen de 7 zile de la plata a fost primită și verificată. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale)
scopul nostru vor fi livrate din depozitul nostru, unde elementele au fost corect ales, în siguranță, ambalate și livrate într-un mod profesionist.
NOTĂ IMPORTANTĂ : Dacă, on-line sistem de e-mail sau ISP-ul dvs. de a utiliza Blocarea de SPAM Software-ul, vă poate fi limitează capacitatea noastră de a comunica cu tine prin e-mail.
Articolul dvs. va marca drept CADOU și sub valoarea sa. Noi NU suntem responsabili pentru orice import, taxele vamale sau vamale întârziere. Cumpărătorul nu poate cere anularea licitație sau cerere de rambursare în conformitate cu această situație. Vă rugăm să verificați cu autoritățile fiscale locale înainte de licitare. Cu toate acestea, cele mai multe dintre produsele noastre pot ajunge la cumpărători, fără taxe.
TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO /FPO)
Cumpărători ruși va fi cererea beneficiarilor numele complet, va dura aproximativ 4-6weeks din cauza strict personalizat
Metoda De Transport Maritim :
Nava Destinații
Tipic Minime De Transport Ori
Statele Unite Ale Americii
10 până la 30 de zile lucrătoare
Canada
10 până la 30 de zile lucrătoare
Europa
15 la 30 de zile lucrătoare
Australia
10 până la 30 de zile lucrătoare
Reveni
Un client centrat pe experienta de shopping a fost întotdeauna obiectivul nostru și vrem să fie complet mulțumit cu fiecare element pe care le cumpara on-line din magazinul nostru. Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs care le-ați cumpărat de la noi, puteți returna produsul în termen de 14 zile de la data comenzii pentru o rambursare integrală a prețului de achiziție, de minus de transport maritim și de manipulare taxe. (Orice "Transport Gratuit" element returnat va avea ieșire marfă taxa dedusă din total return.) .Pls sa ne contactati inainte de a returna bunurile. Feedback-ul
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare. Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% DE STAT.
Contactati-ne
Scopul nostru este de a răspunde la toate e-mailurile clienților în aceeași zi de afaceri. Responsabil și Accesibil.
Departamentul nostru de Customer Service va răspunde la e-mailurile în termen de 24 de ore .Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail sau făcând clic pe contact vanzator link-ul .
Ore de Servicii pentru clienți sunt de luni - vineri de la 9am - 9pm Beijing Timp Standard.

Despre produs

Tema:
Animale
Nume De Brand:
Proprietarul e Gradina
Material:
Lemn
Stil:
Pastorală
culoare:
ca pic
Dimensiune:
28*19mm

Alegerea clientului