emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
Transport gratuit 8Bitdo Bluetooth Controler Wireless Bluetooth controlere de Joc pentru iOS, Android și PC-ul

Transport gratuit 8Bitdo Bluetooth Controler Wireless Bluetooth controlere de Joc pentru iOS, Android și PC-ul

RON 162.00
RON 175.80
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate

Descriere :
Mutiple, moduri de a sprijinit Suportă atât Bluetooth si conexiune USB Firmware upgradabil pentru funcția de extindere în viitor Compatibil cu IOS(i Cade numai), Android,Mac OS și Windows dispozitive Programabile taste pentru a seta cu ușurință combo cheie și turbo-cheie Built-in 480m Ah Li-pe aluat Despre Transport :
1. Nava prin China Post . de obicei, nevoie de aproximativ 25-60 zile lucrătoare .
2. Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO/FPO adresa. Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de o zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.
3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim,în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 10-25 de zile(aproape 1 luna). Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.
Notă Specială :
Pot exista unele diferențe de culoare între obiect și imagine, din cauza la lumină și de afișare. Vă rugăm să înțelegeți amabilitate. Multumesc!!!
Despre Returens :
Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 14 zile de la primirea.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate.Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.
Contactați-Ne :
1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați prin e-mail/Trade Manager. Răspuns în termen de 24 de ore(timp de Lucru de luni până duminică).
Feedback-ul :
De feed-back este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să plece p o s i tive feed-back pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Am?va las p o s itive feed-back de la tine. Și dacă nu se satisface cu produsul atunci când îl primiți, atunci pls don?t vă faceți griji, ai pls contact cu mine înainte de a pleca de feed-back, și eu?voi da soluții Satisfăcătoare.
Vă mulțumim Pentru căutarea!

Despre produs

Tip:
Gamepad-uri
Tip De Interfață:
Bluetooth
Nume De Brand:
BaiTang
Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Pachet:
No

Alegerea clientului