emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
DLLA156P1368 common rail injector duza DLLA 156 P 1368 pentru injector 0445110279

DLLA156P1368 common rail injector duza DLLA 156 P 1368 pentru injector 0445110279

RON 61.00
RON 64.00
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Ambalajul produsului
conditii de plata
Vom acceptare metode de plată(card de Credit, Western Union, Transfer Bancar, Moneybookers, etc.) condiția de Ali Express Escrow numai. Termenii De Livrare
(1) Ne-suport transport prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, etc.
(2) produsele vor fi livrate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.
(3) din motive De securitate, numai livra comenzile la adresa de livrare ai inregistrat-o de pe Ali Express. Deci, vă rog, asigurați-vă că adresa de pe Ali Express este corectă.
(4) Pentru clienții din Rusia, sau în Europa de Est un țării, vă rugăm să alegeți EMS sau alte corespunzătoare Express, care sunt ușor pentru vămuire.
(5) Cumparatorul suporta taxele de import impuse de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră.
Produsele noastre sunt exportate în întreaga lume, a fost pe larg clienții sunt de acord.
Feedback-ul
Se va aprecia dacă puteți confirma livrare și se lasă feedback-ul pe Ali Express după primiți elemente.
Dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră . Profilul de companie bine ati venit la magazinul nostru și sperăm că veți avea o experienta de shopping placuta aici.
Compania acorde întotdeauna are prioritate de top, la cererea clientului, pentru a înțelege mai bine nevoilor dumneavoastră și de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre;"Astăzi e de calitate, de mâine piața, servicii pentru totdeauna".Este o companiei noastre standarde de deservire-o clienților, pentru a pune-l prin cercetare și dezvoltare, producție, instalare, vânzări și servicii post-vânzare de fiecare link.
1, produsul înainte, va fi un test riguros, pentru a se asigura că fabrica de secunde.
2, toate produsele companiei, după primirea astept orice art de la clienți în sine o problemă de calitate, ne oală contacta pentru a reveni.Primi notificare client trebuie să fie în preț de două ore pentru a răspunde la feedback-ul clientului. Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea cu tine.

Despre produs

Nume De Brand:
DEFUTE
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Isuzu
Producatorul Auto:
Interschimbabile

Alegerea clientului