emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
Transport Gratuit! Înlocuirea 4X4.5X10mm Motor Perii de Carbon Pentru Buick,Toyota a ștergătoarelor de parbriz .Masina pahar de ridicare etc.

Transport Gratuit! Înlocuirea 4X4.5X10mm Motor Perii de Carbon Pentru Buick,Toyota a ștergătoarelor de parbriz .Masina pahar de ridicare etc.

RON 38.00
RON 39.96
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Transport gratuit! 4 X4.5 X10mm Înlocuire Boutique Motor Perii de Carbon Pentru Buick,Toyota a ștergătoarelor de parbriz Perii de Carbon.Masina pahar de ridicare Perii de Carbon etc.
Specificatii Produs : 1. Denumire Produs : Perie De Carbon
2. Material Carbon & Metal
4. Utilizate pe scară largă Pentru Masina ștergătoarelor de parbriz, sticla de ridicare, etc . 5. Inainte de a cumpara,vă Rugăm să asigurați-vă că dimensiunea.Multumesc!!! 100% De Brand Nou! De înaltă calitate! De specialitate în procesul de fabricație! Fabrica noastra este specializata in productia de unelte accesorii, preturi foarte accesibile,
100% de Brand nou! De înaltă calitate ! O mare cantitate de en-gros de achiziții publice pot oferi un discount.
Bine ati venit pentru a cumpara, vă Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! Dacă sunteți mulțumit cu serviciul, vă rugăm să oferiți 5 stele lauda mare.
Dacă Nu, vă Rog să-mi spuneți și să ne contactați, cred că am sunt sigur de a face să vă mulțumiți. China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Uneori, vamale sau de vreme problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-45 de zile.
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.
Compania timp de lucru : 8 : 00-17 : 30 (China), va Vom raspunde cu 24 de ore.

Despre produs

Numărul De Model:
4X4.5X10mm
DIY Consumabile:
Electrice
is_customized:
Yes
Adaptive model:
Pentru Buick,Toyota a ștergătoarelor de parbriz,Auto de sticlă de ridicare etc.

Alegerea clientului