emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
Leadshine DCS810 Periat Servo Drive cu Max 80 VDC Tensiunea de Intrare și 20A Curent de Vârf

Leadshine DCS810 Periat Servo Drive cu Max 80 VDC Tensiunea de Intrare și 20A Curent de Vârf

RON 328.00
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate

Leadshine DC servo DCS810
Caracteristică : 18-80 VDC, 0-20 A, 20-400 W. Bazat pe DSP tehnologie de control și de înaltă buna servo algoritm de control. Parametru vizibile tuning instrumente, inclusiv Pro Tuner și STU. Feedback-ul de rezoluție X4 encoder linie. Poziția Următoarele eroare de blocare gama reglabil Poziția de eroare pot fi eliminate la 1 conta, și Viteza de eroare pot fi eliminate la Viteza Dorită* 0.3% Electronice raport de transmisie de 1/255 la 255 Built-in controler de mișcare pentru auto-test cu filet trapezoidal de viteză profil Suport PUL/DIR și CW/CCW de control semnale Opto-izolate de intrări, suport single-ended și diferențial semnale de 10 mai recente erori de auto-funcția de înregistrare Supra-curent, supra-tensiune, sub tensiune, fază de eroare, encoder eroare, poziția următoarea eroare protectii de dimensiuni Mici, surface-mount technology
Introducere :
La DCS810 este un digital DC servo driver dezvoltat cu DSP și de înaltă eficientă MOSFET tehnologii. În poziție de control, este ușor pentru utilizatorii finali pentru a schimba pas cu pas drivere la DCS810 fără a schimba sistemele de control, deoarece comanda de intrare este de PUL/DIR semnal, care este compatibil cu pas drivere. În low-power motion control aplicații, spectacole de DC servo sisteme folosind DCS810 sunt mai bune decât cele de digital servo AC de sisteme în viteză, precizie, zgomot, stabilitate, sau cel puțin la fel de bune ca si cele de digital servo AC de sisteme. Cu toate acestea, costul de DCS810 rămâne la prețul de linia de hotar driver, și anume mult mai mici decât cele de la AC servo drivere.
Comparativ cu DCS810 S, la DCS810 poate accepta diferențial semnale de control și diferențial encoder de semnale, oferind o mai bună anti-interferențe de spectacole. Comparativ cu DB810 A, parametru vizibile tuning instrumente face DCS810 mult mai ușor să tune.
La DCS810 este foarte ușor să tune și toți parametrii sunt vizibile. Parametru vizibile tuning instrumente, inclusiv Pro Tuner (bazate pe Windows software-ul de instalare) și STU (Mic tuning servo unitate) se pot întâlni diferite tuning medii sau cerințe.

Despre produs

Tensiune:
48V
Tip Motor:
Motor Pas Cu Pas
Alimentare:
DC
Numărul De Model:
DCS810

Alegerea clientului