emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
Pur de Titan Hlaf fără ramă de Aur Rame de Ochelari usoare Rx capabil

Pur de Titan Hlaf fără ramă de Aur Rame de Ochelari usoare Rx capabil

RON 74.00
RON 91.96
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


100% Titan Pur Material.De Brand Nou.Calitate De Top.Nu E Dor De Ei!!! Material : Titan
Culoare : Aur
Stare : nou dimensiune Lentila : 53mm Punte : 18mm Templu : 140mm
Vertical : 28mm Cadru W idth : 1141mm
Înainte de a cumpăra acest produs,vă rugăm să asigurați-vă dacă acest cadru potrivit pentru tine,detalii de măsurare, vă rugăm să verificați sufla diagramă. Obiectiv lățimea Podului Vertical Templu Cadru Lățime 53mm 18mm 28mm 140mm 141mm
Despre noi
Am fost de vânzare pe ebay din 2010 și se află în China. Ne-am specializat pe produse de moda. Scopul nostru este de a oferi preturi competitive, produse de calitate, livrare rapida si mare client de servicii pentru clienții noștri.
Dacă doriți mai multe opțiuni,vă Rugăm să vizitați magazinul nostru. Transport
* Elementele vor fi livrate în 1 zile lucrătoare de la primirea de plată.
* Pentru clienții din statele UNITE ale americii,Marea Britanie,Australia și Canada,Elementele vor fi livrate prin e-pachete din China, cu urmărire,de obicei, durează 7-15 zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.
*Pentru clienții din cele mai multe țări,de obicei, durează 15-40 de zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.
* Vom trimite un produs în funcție de adresa furnizată pe Paypal deci, vă rog, asigurați-vă că ați primit adresa înainte de a cumpăra.
* În cazul în care cumpărătorul nu și-au primit după elementele de timp așa cum am promis, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul sau ridica orice dispută.
În cazul în care cumpărătorii trebuie să-și EXPRIME TRANSPORT, place de contact cu noi și acest lucru are nevoie de o suplimentare de plată pentru taxele poștale. Termeni de vânzări vrem experiența dvs. de cumpărături online pentru a fi rula riscul de a gratuit. Credem că vă va plăcea marfa noastră și să înțeleagă că uneori este dificil de a cumpăra un element fără de fapt a fi capabil să-l simți, pentru acest motiv, și ca o parte a noastră de 100% satisfacție garantată sau plin de bani înapoi . Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, pur și simplu trimite înapoi la noi în termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare integrală a prețului de achiziție (original taxele de transport nu sunt rambursabile) sau de schimb. Tot ce va cerem este să ne e-mail pentru un număr de autorizație retur. Vă rugăm să asigurați-vă că elementul este în aceeași stare în care l-ați primit. Contactați-ne Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați prin mesaj ebay.

Despre produs

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Rame
Gen:
Unisex
Material Cadru:
Titan
Nume De Brand:
BETSION
Numărul De Model:
101
Model Tip:
Animale

Alegerea clientului