6 Grile de Plastic de Pescuit Cutii Fixable de Stocare de Caz Titularul Momeală Pește Momeală Cârlige Aborda Instrumente Caz 118x85x20mm peche

6 Grile de Plastic de Pescuit Cutii Fixable de Stocare de Caz Titularul Momeală Pește Momeală Cârlige Aborda Instrumente Caz 118x85x20mm peche

RON 3.00
RON 5.20
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Introducere :
Acesta poate fi utilizat pentru a stoca cercei, colier, șirag de mărgele, deget inelul sau alte mici bijuterii, de asemenea, este utilizat pentru stocarea cârlig de pescuit, momeală pește momeală sau alte mici tool kit
Caietul de sarcini :
Sarcină : 33g
Culoare : Clar
Tip : Cutii De Depozitare & Lari
Tehnici : Lucios
Caracteristică : Eco-Friendly
Forma : Dreptunghi
Stil : Modern
Material : Plastic
Plastic Tip : PP
Capacitate : 120 L
Zăbrele Cantitate : 6
Dimensiuni : 118*85*20mm/ 4.64* 3.34* 0.78 inch
Utilizare : magazin de bijuterii mici, cârlig de pescuit, momeală pește momeală, mic tool kit
Produs : magazin de bijuterii mici, cârlig de pescuit, momeală pește momeală, mic tool kit
1 X Fixable 6 Cutie De Depozitare 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Despre produs

Numărul De Model:
Fixable 6 Cutie De Depozitare
Tijă De Pescuit De Categorie:
Alte Tija
Poziția:
Ocean Beach Pescuit
Lungime Tija:
Cu Spătar sau Nu:
No
Cu Retractabil Picior sau Nu:
No
Tija De Material:
Alte
Nume De Brand:
SANGEMAMA
Material:
Plastic
Dimensiune:
118*85*20mm/4.64*3.34*0.78
Capacitate:
120L

Alegerea clientului