emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
40A Auto Mini Dimensiune Lama Siguranța ATO ATC ATM Lama de Siguranțe Masina Auto Camion Motocicleta Caravana Barca

40A Auto Mini Dimensiune Lama Siguranța ATO ATC ATM Lama de Siguranțe Masina Auto Camion Motocicleta Caravana Barca

RON 19.96
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate

32 V 40 A Lama de Siguranțe Auto Auto Auto Vas Camion Lama de Siguranțe de sarcini Numele Produsului Auto Lama de Siguranțe Tip de Mijloc de Dimensiuni 32 V Tensiune Nominală Curent Nominal 40 A Pin Pitch 11mm/ 0.43" Pin Dimensiune 7 x 5 mm/ 0.27" x 0.3" (L*W) Ansamblu de Dimensiunea 10 x 11 x 4 mm/ 0.4" x 0,45" x 0.1" (L*W*T) Material Plastic, Aluminiu Exterioare de Culoare VERDE Greutate 70g Pachetul de 100 x Masina Lama de Siguranțe
Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW
Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda
Dacă nu puteți verifica afară când licitatie aproape imediat,te rog, așteaptă câteva minute și de Plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO)
Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.
SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Aveți la dispoziție 14 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 14 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
Va vom returna integral monney, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât de Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre produs

Numărul De Model:
Standard Lama Auto De Siguranțe Auto
Utilizare:
De Joasă Tensiune
SKU:
WEPROSKU65A1
Articol:
32V 10A Lama de Siguranțe

Alegerea clientului