Auto dvr Dual card SD video recorder GPS dvr Mobil de la distanță de locul de amplasare de urmărire 4G MDVR vehicule rețea gazdă 4CH monitor de autobuz

Auto dvr Dual card SD video recorder GPS dvr Mobil de la distanță de locul de amplasare de urmărire 4G MDVR vehicule rețea gazdă 4CH monitor de autobuz

RON 532.00
RON 560.00
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


1. Compresie video H. 264, multi codul de înregistrare flux.
2. Compresie Video folosind sec. 264 algoritm, sistemul are patru AHD720 P / 4 drum plin D1 (suport de patru AHD960 P pe camera/patru AHD720 P pe camera/D1 camera de bord;
3. 1 CH VGA de ieșire este opțională
4. 8-36 V largă de tensiune de alimentare, consum foarte redus de energie.
Cu suprasarcină/ subtensiune/ scurtcircuitarea/ inversarea protecție
5. Putere de ieșire pentru 12 VDC/3 Amp, poate furniza tensiune constantă la camera, LCD de mici dimensiuni și alte echipamente periferice.
6. Suport dual carduri SD de stocare, la maxim 128 G pentru single card SD
7. Întârziată video funcții de înregistrare, atunci când vehiculul este oprit (setări de timp poate fi de până la 24 de ore).
8. Diverse moduri de înregistrare video, pentru a satisface cerințele diferite, cum ar fi înregistrarea automată, manuală, înregistrare, înregistrare de alarmă, etc.
9. Suport 4 CH alarmante intrări(Ușa Deschisă/Închisă, de Lumină, de Cotitură, de mers înapoi, etc) și 1 CH intrare de alarmă.
10. Afișare și înregistrare de stat a vehiculului, numărul de înmatriculare, traseu, peste/viteză redusă de informații, etc.
11. Suport pentru toate vehiculele, inclusiv de autobuz, taxi, camion, autobuz școlar, etc.;
12.Suport 4 G GPS de monitorizare de la distanță și de poziționare
13.Limba : engleză / rusă Și alte limbi;
14.Standard : NTSC/PAL.
Livrare :
1. stimate cumpărător, vă vom trimite elementele în termen de 6 zile lucrătoare după confirmarea de plată. china post air transport gratuit la aproape toate din lume, va dura aproximativ 30 la 45 de zile. dacă nu există nici o cale pentru aer polul kit când
pentru a comanda, vă rugăm să alegeți un alt mod de livrare, vă rugăm să contactați-mă, să schimbe prețul. ems, tnt, dhl este de asemenea disponibil, trebuie să plătească o taxă suplimentară de livrare, este nevoie de aproximativ 5 până la 15 zile.
2. vă rugăm să rețineți că cumpărătorii responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele de brokeraj, taxe și impozite la importul în țara dumneavoastră. nu vom obține costul de livrare pentru transporturile refuzat
3. timp de livrare
Feedback-ul :
satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este apreciat. vă rugăm să lăsați un efect pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.
dacă aveți o problemă cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.
vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Despre produs

Două-mod Audio:
Da
Ieșire Video:
1CH VGA 1280 X 1024 60Hz
Interfata De Comunicare:
RS422
Numărul De Model:
LZ-A6504DG-L-729-7
Interfață De Rețea:
4G
Ieșire Audio:
1CH RCA
Nume De Brand:
LSZ
Rezoluție Video:
720P
Hard disk Tip de Interfață:
USB
Intrare Audio:
4 canal
IP Modul:
Adresă IP statică
Video Standard:
NTSC
Video Interfață De Intrare:
AV/RCA

Alegerea clientului