emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
EJ070NA-01D 7 inch LCD ecran

EJ070NA-01D 7 inch LCD ecran

RON 131.00
RON 180.00
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Vă rugăm să acorde o atenție la :
Prețul de confirmare : magazin de mărfuri prețurile pentru achiziționarea de cantitatea de factori de piață, și de a schimba din timp în timp, pro fotografiat înainte și după magazin confirmare anchetă, și apoi fotografiate produsele.
Confirmare livrare : ecran LCD pentru produse fragile, înainte de expediere magazin pentru a testa intact, în strictă conformitate cu LCD standard corespunzător pachetului complet, sigur, nici o problemă după inserați codul etichetei și a stoca biblioteca, emise de firma de curierat pro selectate. (magazin pentru a plăti SF express default)
Confirmare livrare : produse fragile, ar trebui să acorde o atenție la check-in înainte de semnul trebuie să atunci când curier fața deschis pachetul cu atenție a verifica dacă produsul este deteriorat, dacă deteriorat, vă rugăm să contactați imediat la magazin, cum ar fi după primirea și încalcă o problema, nu se află sub garanție.
Customer service : confirma produsul este primit, vă rugăm să testați în două zile, vă rugăm să nu rupe magazin atunci când testarea folio eticheta ruptă de securitate, deoarece semna pentru două zile după ce testul este finalizat, mai mult de-a treia zile (inclusiv a treia zile) din acest magazin nu este responsabil pentru.
Vă mulțumim pentru cooperare, vă urez spor la cumpărături!
Dacă ceva nu merge, Internetul nu poate contacta, vă rugăm să sunați!!
Contact : frunze
Tel : 15989558067
Adresa : Orașul Shenzhen, Futian District Huaqiang de Nord, Zhenhua Drum, gaokede electronice de comercializare a cotelor center 42002
Bine ați venit la pro, vă rugăm amintiți-vă să vă amintiți, atunci când cinci puncte, oh, vă mulțumesc foarte mult!

Despre produs

Nume De Brand:
lanjuu
Tip De Produs:
Tableta LCD

Alegerea clientului