emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
Noul ecran tactil De 7 Orro A950 Tableta 3G cu panou Tactil Digitizer Sticla Înlocuirea Senzorului cu difuzor gaura Transport Gratuit

Noul ecran tactil De 7 Orro A950 Tableta 3G cu panou Tactil Digitizer Sticla Înlocuirea Senzorului cu difuzor gaura Transport Gratuit

RON 19.72
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există diferite ecran conector cablu și panoul de ecran pentru acest model de tabletă.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.
Dacă nu, ne trimite la întâmplare.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Despre produs

culoare:
Alb, Negru
Numărul De Model:
Orro A950 3G touchscreen
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Nume De Brand:
witblue
munca:
Orro A950

Alegerea clientului