Original 5 inch LCD Ecran pentru GARMIN Nuvi 52 52LT 52LM 52LMT Ecran de afișare pe panoul cu ecran Tactil digitizer inlocuire

Original 5 inch LCD Ecran pentru GARMIN Nuvi 52 52LT 52LM 52LMT Ecran de afișare pe panoul cu ecran Tactil digitizer inlocuire

RON 67.52
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


Original 5.0-inch Ecran LCD pentru GARMIN Nuvi 52 52 LT 52 LM 52 LMT Ecran LCD panou cu Touch screen, digitizer inlocuire transport gratuit
Dimensiune : 5.0"
Numărul de Model : Nuvi 52 ecran LCD
Status : original
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Despre produs

Tip De Produs:
Panoul LCD Combo
Compatibil Marca:
Universal
Nume De Brand:
skylarpu
Numărul De Model:
Nuvi 52 Ecran LCD
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Dimensiunea Ecranului:
Tip:
TFT
Tip Panou:
at050tn34 v. 1
siez:
5-inch
Numărul De Interfață:
67 ace
Scară de afișare :
16
Zona De Afișare :
113.90*65.85
panou tactil:
4-sârmă Ecran Tactil Rezistiv
Rezoluție:
480*272
Zonă Activă:
110.88*62.832 mm

Alegerea clientului