emitir 0 0.00

0-Produse
Carga 0.00
Total 0.00
50ml 50pcs Ieftine Gol Lichid Cosmetice Ambalaj Portabil din material Plastic Lotiune Airless Sticluta cu Clar Capacului Pompei de Călătorie

50ml 50pcs Ieftine Gol Lichid Cosmetice Ambalaj Portabil din material Plastic Lotiune Airless Sticluta cu Clar Capacului Pompei de Călătorie

RON 178.00
RON 193.32
 

Disponibil pentru ordine
Disponibilitate


50ml de Plastic Lichid de Vid Pompa Airless Sticlă Goală Reîncărcabile Sticla
Detalii produs :
1. Material : PP Duză
Sticla CA
2. Capactity : 50ml
3. Culoare : Alb, Verde, Roz
Fotografii de produs :
Pentru a mari cu un discount de mare, va rugam sa contactati serviciul clienti!
Plata
Escrow/card de Credit/Web Money.etc
Transport
1. Ca de obicei, va vom trimite coletul în termen de 48 de ore după ce vom primi plata. Și dacă ați plasat comanda, pls contactati-ne.
2. Vom face tot posibilul pentru a oferi cele mai reliableand mod accesibil de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp,vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Reveni
1. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .
2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.
Feedback-ul
1. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
2. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod.
Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.
Multumesc pentru ur vizita și de a achiziționa!

Despre produs

Caietul de sarcini:
50ML
Material:
Plastic
Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
0028-50
Dimensiune:
50ml

Alegerea clientului